Tuesday, 26 April 2011

trust issue



 yess,TRUST!!
anyone yang penah face problem in trust *sila angkat tangan dan goyang-goyang kan(ala-ala kak limah)
haha.okey,stop.
apa perasaan korang bila `somebody aka stranger aka pak cik or mak cik anon` buka cerita pasal somebody yg korang trust so damn much??
tak perlu.sangat tak perlu explain.sebab sesungguhnya saya amat memahami perasaan anda.
funny kan??bila ada org yang konon nye lebih tau dari anda pasal someone yg korang trust tu.
tapi sangat tak funny bila it get personal.yes,yang menyebabkan org bergadoh tak tentu hala.
wahai anon,kau nak apa sebenarnya??apa yg kau dapat bila laga-lagakan org??bahagia??kau memg tak da life.seriously.kau jgn risau anon sebab aku tak kan buat apa-apa dengan kau bukan sebab aku tak berani nak lawan kau balik ke apa sebab aku di ajar untuk bersabar selagi mampu.*senyum.bila aku tak respond dekat semua statement kau,kau cakap yang aku tak boleh terima keburukan dia.kau juga cakap aku ada masalah trust issue dengan hamba Allah terbabit.Ya Allah anon,cukup- cukuplah.terima kasih sebab ambil berat.itu aku hargai.

No comments:

Post a Comment