Friday, 6 May 2011

1 may??cuti hari pekerja??wooowwwww!!!

hello semua!!
yeeahhh!!cuti.hahaha.terima kasih sebab bagi cuti kat semua pekerja.*saya bekerja ok.LOL!!
okey okey.sudah lumrah manusia bila kerja nak cuti tapi bila cuti tak tau nak buat ape pulak dah.adehh!!
adik-adik??nak pergi mana??haha*untunglah ada adik-adik. :)
jadik dorang aka adik yg hensem dan adik yg kurus cakap nak pergi air terjun.maka ibu dan ayah ibu pun membawa kami ke air terjun ulu bendul yg terletak berdekatan gunung angsi di negeri sembilan.perghhh!!ayat karangan darjah 6 ye dah keluar.macam biasa,sila google!!kalau nak tau tempat tuh kat mana.hehe.

bertolak dalam pukul 4 petang dari rumah.semua eksited.haha.kitaorg lalu highway LEKAS sebb nak cepat.hahaha.cehh,takdalah.dah memg highway tuh yg dekat & senang kalau nak gerak seremban.so,LEKAS lah. :) anyway,highway ni highway baru.kalau korang nak tau kat highway ni la arwah achik spin eksiden dan meninggal. Al-Fatihah.okok.highway ni series lawa die punye view.kiri kanan gunung.tp jalan die agak berbukit sampi boleh buat telinga berdengung.any tips??*sila telan air liur.hehe

ok.cukup pasal highway lekas.now nak cakap pengalaman lalu jalan baru bukit putus.  yeee!!!tempat berdarah tuu.auuuu..seramnye.tp tu dulu.sekarang dah ada jalan baru dah.lurus je tak bengkak bengkok sangat dah.dulu bukit putus tu mengerikan sebb bnyak kejadian eksiden yg menakutkan kat situ sebb jalan die terputus putus dan kiri kanan gaung serta sempit.silap2 kalau eksiden,mayat pon tak jumpa.ishh.akhirnya dalam pukul 5 cam tu kitaorg pon sampai.daaaaaaaaaannnnn,mandi manda time!!!hehe










lepas mandi tu,lapa.jadik jom carik sate tulang yg konon nye famous kat area senawang tuh.carik punya carik akhirnaya jumpa jugak.kat dataran senawang tu.errrr..seriously harap famous je.layanan kureng lah.rasa??boleh tahan lah.sebelum balik,sempat singgah kat bazar kat datarn tu tepi Giant senawang.macam2 lah ada kat situ.tp paling sedap sebb ada buah potong.slurrrrpp.lega sikit tekak lepas makan sate.hehe.
till we meet again.
xoxo!!





ehhhhh..kejap!!!before tu, Al-Fatihah dekat 3 org mangsa lemas sebab kejadian kepala air dekat air terjun Ulu Bendul beberapa hari lalu.semoga roh adik-adik yg comel tu di tempatkan di kalangan org-org yg baik.Insyaallah.

3 comments:

  1. pempuan lagi sorang tu sape ? :D

    ReplyDelete
  2. hahaha.cna:nanti kau jugak follow aku makan.LOL!!
    syahmi:kau ****!!!kiki

    ReplyDelete