Wednesday, 11 May 2011

anon ohh anon (bahagian 2)



holla!!dah dengar lagu kat atas tuh??haha.sesuaikan untuk anon.alaaa,tp untuk anon yg lelaki tak jumpa lagi la lagu sesuai.ngeh ngeh.famous jugak anon-anon ni sebab semua orang nak tau update pasal kau wahai anon.jadik post kali ini akan berkisar tentang anon..tidak kira yg lelaki ataupun yg perempuan kerana korang tidak layak diberi keistimewaan kerana korang sesungguhnya menyibuk dan sangat menyibuk dalam hidup aku.*okey sorry,banyak kerana pula.hehe


sebelum itu,mesti tertanya-tanya kan??kenapa bahagian 2?sebab bahagian pertama ada di kalangan kalian yg dah tahu.kalau siapa yg tidak tahu,rujuk-rujuk lah post yg bawah-bawah.ehehehe.*okey,pemalas.haha
ok,untuk permulaan.ada la sesetengah orang yang tanya,wahai cik fara yg cantik jelita,*gedik kejap.hahaha.siapa anon tu??yesss!!!baguihnya soalan hang.mula-mula,anon itu adalah anonymous.
jgn risau jgn risau.siapa yg tak tau maksud anonymous tu,saya dengan baik hatinya akan membantu anda sebab saya nak anda memahami maksud anonymous tu dengan mendalam.hehe.maksud anonymous tu ialah
 
(a.) Nameless; of unknown name; also, of unknown or unavowed authorship; as, an anonymous benefactor; an anonymous pamphlet or letter.

haaa..tau kan??ok.sekarang dah tau jadik secara automatiknya errr kejap-kejap tau tak automatik tu maksodnya apa??haha.*saja nak nganjing.okok.automatik tu automotif.faham??ehh bukan.automatik tu lebih kurang macam secara tidak langsung.yess!!berjaya buat korang faham.hehe.jadi secara automatiknya korang akan mengerti kenapa aku panggil hamba-hamba Allah terbabit anon. sebab aku pun tak tau siapa dorang dan apa niat dorang menyibuk dalam life aku.b*** punya olang.

paling aku menyirap sebab dorang menyibuk pasal aku dan encik semut.errrhhhh.get a life lah weyy.sian kau ni kan?menyibuk-menyibuk pasal orang.aku hargai sangat-sangat.terima kasih sebab bagitahu.aku tau korang kawan-kawan encik semut juga,tapi cuma satu je aku nak ingatkan,dah la tu,aku bahagia.itu yang penting.macam korang cakap juga,korang cuma nak tengok aku happy.itu sebabnya korang konon bgtau macam-macam pasal dia.tapi masalahnya,aku dah tau la wehh.aku tau semua.

dah la tu.jgn ganggu aku lagi.tolongla.tolong.doakan yg terbaik macam aku doakan korang yg terbaik supaya korang bahagia dengan hidup masing-masing.

to be continued

p/s:sorry readers,tak sanggup nak continue tulis.sebab sakit hati sangat.

1 comment:

  1. hai semua, jangan percaya dengan fara ni, keythanksbai. kah kah

    ReplyDelete