Wednesday, 6 July 2011

demam malaysia + abg-abg hot yg cool *erk!!!

fuhhh fuhhh
haduiiih,penatla nak tiup habuk-habuk ni untuk korang.harharhar
sorry la,dah berhabuk dah blog ni.
mesti korang cakap dalam hati "ceitt minah ni hari tu bukan main kata nak update blog tiap hari tapi hampehh nak kena hempuk ni. "
*dushhh!!
awww sakit la wehhh!!hahahaha
bukan lah,lately macam sibuk dgn kehidupan harian sebagai seorang pemakan anggur di ladang anggur yg sejati.haaaa
ehh,tak2sibuk uruskan hal-hal yg sepatutnya.
okey cukup,korang jgn nak tanya apa pulak.ngee

okey okey,sudah la tuuu,jum kita cakap pasal demam malaysia!!!
yahooo yahoo!!
demam malaysia lah bukan demam yg demam tuu.
errrr,ape ni??
hmm,maksudnya demam bola.
haa,iyelah,demam bola malaysia.haaa,baru betul.
macam biasa lah kan kalau cakap pasal bola ni bukan lelaki je expert tau,perempuan pon.
tak caya sudah.kalau tgok time kat stadium hari tu ramai je perempuan.haaaa
bagus kan??
tapi kenapa??
mungkin sebab perempuan ni kena pakse teman balak balak dorang la kot.hohoho
tuh yg ramai.ehh,takda2.
macam aku ni haaa.
pergi dgn family lagi.


haa,bola malaysia semakin up dan up sekarang.jumla sokong ramai-ramai.
jumla dating kat Bukit Jalil!!!!
:)






jgn risau jgn risau.
abang -abang yg datang tuh mostly hot-hot.
baik tak haku dah tolong usha untuk korang dah.haa
dah tu jgn risau.
datang jgn tak datang.
*aku dah rasa mcm jual ikan pun ada gak ni.hohoho
ehh,takla,dorh bukan je hot tp cool gila.
kalau dapat yg baik kan siap bagi tempat duduk yg best kat korang lagi,pastu belikan air semua.haaa.
nak layanan yg best??
dtgla tgok bola ramai-ramai.*khas untuk golongan perempuan sahaja.hohoho

JUMPA LAGI!!!! xoxo

No comments:

Post a Comment